Webmail gebruiken in Plesk Print

• webmail, Plesk
  • 0

Toegang via webmail

Voer een van de volgende handelingen uit om via webmail toegang te krijgen tot jouw mailbox:

1.Ga in een webbrowser naar de URL webmail.example.com, waarbij example.com het internetadres van jouw website is.

2.Geef desgevraagd het volledige e-mailadres op als gebruikersnaam (bijvoorbeeld [email protected]) en specificeer het wachtwoord.

3.Wanneer je al bent aangemeld bij Plesk, ga je naar Mail en kliktje in de lijst met e-mailadressen op het pictogram Icone_webmail dat overeenkomt met het e-mailadres dat je nodig hebt.