E-mail account(s) aanmaken in Plesk Print

• email, plesk, webmail
  • 0

Als je bij ons een Wordpress Hosting abonnement hebt hoort daar ook een e-mail pakket bij.

Hierrmee kun je, afhankelijk van jouw account, een aanral e-mail accounts aanmaken. Hoe je dat doet lees je hieronder

1. Login op jouw Plesk account Home - Klazinamedia Hosting
  2. Ga naar Mail

3. Klik op E-mailadres maken.

4. Typ het linkerdeel van het e-mailadres voor het @ -teken, en als u meerdere domeinnamen op uw account heeft, selecteert u de domeinnaam waaronder het e-mailadres zal worden aangemaakt.

5. Laat het selectievakje Mailbox geselecteerd. Het uitschakelen van dit selectievakje heeft alleen zin als u dit adres wilt gebruiken als een doorstuurserver, die alle inkomende e-mail doorstuurt naar een ander adres.

6. Geef de grootte van de mailbox op of gebruik de standaardgrootte die is gedefinieerd door het beleid van jouw serviceplan.

7. Geef een wachtwoord op dat uit vijf of meer Latijnse tekens bestaat

1. Klik OK.