Nu ook E-mail Hosting pakketten bij Klazinamedia

Het is (weer) mogelijk om bij ons alleen e-mail hosting pakketten te bestellen. Wij zijn de officiele partners van de OX Suite e-mail oplossing waarmee je veilig en snel e-mail kunt versturen en ontvangen. Met e-mail hosting kun je dus alvast beginnen met e-mail zonder dat je een website hebt.  Je hebt de keuze tussen 2 pakketten: OX App ... Lees verder »

8th Oct 2020
Registratie & Creditcard betalingen

Heb je een account geregistreerd met Land code 'AN' omdat je woonachtig bent op Curacao dan is de kans groot dat je een foutmelding krijgt tijdens betalen met creditcard. De betaling zal dan niet lukken. Je kunt dit oplossen door Land tijdelijk aan te passen in  ' NL' . Hierna is het weer mogelijk om met creditcard te betalen. Al een account? ... Lees verder »

18th Sept 2020
Thema/Lay-out van het Klantenportaal

Wegens een bug in de lay-out van onze eigen thema (donker-blauw-oranje) hebben wij even moeten terugschakelen naar het standaard thema van WHMCS.

Dit is het blauw-licht met wit thema wat je nu ziet. Onze eigen thema wordt momenteel gefixt.

4th Sept 2020
Welkom op het Klantenportaal van Klazinamedia!

Een compleet nieuwe self-service klantenportaal: alle tools op 1 locatie! WHMCS is onze nieuwe leverancier voor CRM (KZM klantenportaal) waarmee we beter in staat zijn onze klant transacties te beheren; dus van aankoop/bestelling tot facturatie worden hiermee automatisch afgehandeld. Domeinnaam: registreer eenvoudig jouw domeinnaam en deze ... Lees verder »

3rd Sept 2020

Powered by WHMCompleteSolution